• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pasante Unique latexvrije condooms

1 / 4
€4,25
Levertijd Bestel vóór 15:00 uur (ma-vr), volgende dag bezorgd

Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

Standaard verzending: Gratis, past door de brievenbus
Productbeschrijving

Houdbaarheidsdatum 2022-09

Pasante Unique condooms zijn in alle opzichten uniek. Deze condooms zijn gemaakt van een heel ander materiaal* dan gewone condooms en andere latexvrije condooms. Daarmee zijn het ook de allerdunste condooms die er verkrijgbaar zijn. Ze zijn met 60mm nominale breedte ruimer dan andere condooms, maar het materiaal is minder rekbaar.

De condooms hebben een reservoir, maar in plaats van de ring aan de ingang van het condoom, loopt de ingang bij Pasante Unique condooms breder uit, waardoor het ook het gebied rond de geslachtsdelen wat bedekt.

Pasante Unique condooms kunnen worden gebruikt met verschillende soorten glijmiddel. Ook glijmiddel op olie-basis is geschikt met deze condooms.
De condooms zelf zijn ook weer voorzien van een uniek glijmiddel, op basis van witte gezuiverde vaseline. Vaseline heeft als kenmerk dat het niet wordt opgenomen door de huid.

Deze condooms zijn geschikt voor veganisten, omdat in het productieproces geen dierlijke bestanddelen worden gebruikt.

Omdat Pasante Unique condooms andere condooms zijn dan reguliere condooms, adviseren we om eerst één pakje te proberen, voordat je er meer tegelijk bestelt.

*Meer informatie over AT-10 Resin, het materiaal van Pasante Unique condooms in de Wikipedia encyclopedie.

Ervaring Pasante Unique condooms review van een klant:

Omg heerlijk! Wat een gevoel! Wauw! Ik had de Pasante Unique besteld. Kost iets meer maar dan heb je ook wat! Zo dun dat je veel meer voelt! Het echte gevoel is zo ontzettend dichtbij, je merkt eigenlijk niet dat je hem om hebt. De condoom maakt wel minimaal geluid maar dat is te verwaarlozen. CA heeft goed, snel en discreet geleverd. (bron)