Pasante Stimulating Pack: Orgasme Gel + Delay Gel (2 x 75ml)

Beschikbaar: Niet op voorraad
19,49 €
Snel overzicht Pasante Stimulating Pack: Orgasme Gel + Delay Gel (2 x 75ml)

Voor haar voor meer gevoeligheid en een intenser orgasme, en voor hem om het orgasme uit te stellen. 2 Handige pompflacons van elk 75ml.

Gegevens

Pasante Female Stimulating Orgasmic Gel (75ml): 
Voor haar: breng tijdens het voorspel een beetje aan op en rond de clitoris, en wrijf het zachtjes in. Na 10 tot 15 minuten zorgt het voor een hogere gevoeligheid zodat je gemakkelijker een orgasme krijgt, en het zorgt voor intenster genot. 

Pasante Magic Delay glijmiddel (75 ml) 
Voor hem: speciaal samengesteld voor het uitstellen van het hoogtepunt, om langer te genieten terwijl het glijmiddel voor een sensuele en intense ervaring bij beiden zorgt. Het glijmiddel heeft een fruitige geur, het is niet vet en plakt niet.
Breng het tijdens het voorspel aan op de intieme delen, en masseer het zachtjes in. Het beste effect op de man heeft het glijmiddel als het wordt gebruikt zonder condoom, maar doe dit alleen indien de kans op SOA of zwangerschap is uitgesloten (dus niet als je het niet zeker weet). Wil je het met condoom gebruiken, breng dan een druppel aan op de eikel, maar niet op de gehele penis om afglijden van het condoom te voorkomen.

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Pasante
Verpakking Pompflacon
Inhoud 2 x 75ml
Extra stimulatie Assortiment
Glijmiddelbasis Nee
Smaak / Aroma Geen / Neutraal