• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pjur Med VEGAN Glyde - 100ml

1 / 1
€14,95
Levertijd Bestel vóór 15:00 uur (ma-vr), volgende dag bezorgd
Standaard verzending: Gratis, met pakketpost
Productbeschrijving

Houdbaarheidsdatum 2021-11

Het veganistische glijmiddel van de pjur med-serie met uitsluitend veganistische bestanddelen, is ontwikkeld zonder dierproeven. Het is pH-neutraal en goed verdraagzaam voor alle huidtypen.

  • Uitsluitende veganistische bestanddelen
  • Zonder dierproeven
  • Beschermt en kalmeert gevoelige slijmvliezen (pH-geoptimaliseerd) 
  • Geschikt voor dagelijks gebruik. Is geschikt voor gebruik met latexcondooms. 

De veganistische levensstijl krijgt steeds meer aanhangers. Daarom heeft ook Pjur een glijmiddel dat uitsluitend veganistische bestanddelen bevat en proefdiervrij is vervaardigd. Door extra hydraterende eigenschappen zorgt het voor een lang aanhoudend glijvermogen en is pH-geoptimaliseerd. De formule is uitstekend geschikt voor gevoelige slijmvliezen en wordt goed verdragen. Het bevat geen geurstoffen, parabenen of glycerine.

pjur®med VEGAN glide draagt het keurmerk van de Vegan Society. Het keurmerk toont consumenten dat producten met deze erkenning geen bestanddelen bevatten die van dierlijke afkomst zijn, en dat de producten niet op dieren zijn getest.

Gebruiksaanwijzing: De gewenste hoeveelheid glijmiddel eenvoudig aanbrengen op de betreffende zone van je intieme lichaamsdelen. 


Onze op water gebaseerde glijmiddelen trekken bijna volledig in de bovenste huidlaag. Mocht je een keer te veel gebruiken, dan kan het glijmiddel heel gemakkelijk weer worden afgewassen met lauwwarm water.