• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pjur Toy Lube - glijmiddel voor speeltjes

1 / 2
€12,95
Productbeschrijving

Pjur Toy Lube is veel meer dan zomaar een glijmiddel. Deze uiterst zachte en kwalitatieve gel is perfect voor het insmeren van al je speeltjes, ongeacht het materiaal. Zowel latex, glas, leer, siliconen als rubber kunnen onder handen genomen worden. Volkomen veilig voor toys, huid en intieme delen.

Pjur Toy Lube is een exclusieve combinatie op basis van water en hoogwaardig silicone. Ideaal voor gebruik met erotische accesoires en speeltjes.   

Dit unieke glijmiddel van Pjur blijft zitten op de plaats waar je het aanbrengt en drupt niet. De romige consistentie kan makkelijk worden gedoseerd en zeer precies op het erotische speeltje worden aangebracht. Het biedt een buitengewoon lang aanhoudend glij-effect en wordt absoluut goed verdragen door de huid, geeft uw huid een zacht en fluwelig gevoel en ondersteunt uw seksueel welzijn. Vrij van olie, vet en parfum. Geschikt voor gebruik met latex condooms.

Gebruik Pjur Toy Lube en je kunt onbezorgd en langdurig glijden...

THE nOn-DriP PErSOnal luBriCanT for use with erotic toys and accessories. The creamy
texture is easy to dose and to apply precisely to the erotic toy. Free from oil, grease and perfumes. Suitable for use with latex condoms.
• non-dripping
• long-lasting lubricating properties
• For use with silicone, latex, rubber & glass