• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Trojan Double Ecstasy 10 condooms met extra stimulatie

€11,95
Deze verpakking past door de brievenbus
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

TROJAN® Double ECSTASY™ zijn zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van het condoom voorzien van een glijmiddel om beide partners te plezieren. Daarnaast is het een revolutionair ontwerp dat je het plezier laat ervaren, niet het condoom! Het voelt alsof er niets is. Trojan Double Ecstasy is ook voorzien van ribbels voor extra stimulatie.  

TROJAN® Double ECSTASY™ condooms hebben een bolvorm waardoor er meer ruimte in de top is, wat een natuurlijker gevoel geeft tijdens de seks. Ervaar de bewegingsvrijheid!

Het glijmiddel aan de buitenkant van het condoom verwarmt en windt op, het ultrazachte glijmiddel in het condoom geeft een zo natuurlijk mogelijk gevoel. De verschillende glijmiddelen aan de binnen- en buitenkant van het condoom dragen bij aan het maximaal genot voor elke partner! 

Trojan condooms zijn gemaakt van kwalitatieve latex om het risico op zwangerschap en soa's te verminderen. Elk condoom is elektronisch getest om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen. De comfortabele pasvorm zorgt voor bewegingsvrijheid wat bijdraagt aan een meer natuurlijke ervaring. 

TROJANⓇ is een Amerikaans merk waaronder al meer dan 100 jaar condooms geproduceerd worden. Trojan wil naast het produceren van betrouwbare condooms, ook condooms produceren die comfortabel zijn. ‘Het helpen om te genieten’ is daarom een van hun slogans! TROJANⓇ condooms geven je het plezier dat je wilt en de bescherming waarop je vertrouwt.
Vertrouwd sinds de introductie in 1916, is TROJANⓇ de legendarische beschermer en verdediger van alles wat goed is aan seks. Beschermer van jou en je partner fysiek, waardoor spanning en sensaties mogelijk zijn die horen bij een gezond seksleven. En daarbij je gemoedsrust beschermen tegen ongewenste zwangerschap en soa's zodat je onbezorgd in het moment kunt zijn met je partner. Omdat fysiek en emotioneel genot goede seks geweldig maakt. Dat is de Trojaanse missie, hun reden van bestaan. Niets voelt beter dan... het plezier van bescherming.

TROJANⓇ merkcondooms zijn CE gekeurd en 98% effectief bij consequent en correct gebruik.