Willaboo - toy voor hem

Beschikbaar: Op voorraad
5,95 €
  • Koop 3 voor 4,95 € per stuk en bespaar 32%
  • Koop 5 voor 3,95 € per stuk en bespaar 46%
Snel overzicht Willaboo - toy voor hem
De nieuwe toy voor hem. Handig, slim en vooral... lekker! Hoe harder je de Willaboo opblaast, hoe strakker de sensatie! Inclusief glijmiddel en gratis en anoniem thuisbezorgd met normale post.

Gegevens

Willaboo / Love Pussy / Love Lips

De Willaboo is hip verpakt, zonder dat je ziet dat 't een speeltje is. Onlangs is de naam en verpakking gewijzigd en heet de Willaboo nu Love Pussy of Love Lips
Nadat je de Willaboo uit de verpakking hebt gehaald blaas je 'm op, zacht of hard, zoals je zelf wilt. Bij het opblazen ontstaat een zachte binnenhuls (klik op de afbeeldingen).

Vlak voor je 'm gaat gebruiken laat je er wat glijmiddel in lopen dat gratis meegeleverd wordt bij elke Willaboo. En dan kan 't genieten beginnen!
Als variatie kun je een Willaboo ook vullen met 1/3 warm water en 1/2 lucht: door losjes te knijpen achter op de Willaboo wordt de binnenkant strak en weer los, wat een warm en zuigend gevoel geeft. 

Gebruik 'm voor jezelf, of verwen je vriend met deze geweldige gadget. En natuurlijk is de Willaboo ook origineel als cadeau, om te geven én om te krijgen! 
De Willaboo is bedoeld voor éénmalig gebruik, dus je hoeft 'm na gebruik niet schoon te maken. Hygiënisch en handig!

De Willaboo's is gemaakt van zuiver polyetheen dat zacht en stevig aanvoelt. Het glijmiddel is een gel op waterbasis van het merk Wet Stuff. 


Gratis bezorgd in een anonieme envelop die door de brievenbus past, dus niemand ziet wat je hebt besteld!

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 8717903271445
Werkt op werkt zonder batterijen
Batterij(en) Nee
Aanraders