• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Womanizer Opzetkapjes Premium / Liberty / Starlet2 - 3 stuks

€12,90

Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

Diverse opzetkapjes of mondjes voor de Womanizer modellen Premium, Liberty, Starlet 2 en/of Classic.

Wanneer een kapje vervangen dient te worden hangt af van hoe goed je het kapje reinigt en droogt en hoe je de Womanizer opbergt. Gemiddeld is bij regelmatig gebruik na ongeveer 6 maanden een opzetstukje aan vervanging toe. Het verwisselen van het opzetstuk garandeert een hygiënisch gebruik en de gebruiker kan voortdurend genieten van de aangenaam zachte oppervlaktestructuur van het opzetstuk.

Naast de standaard opzetkapjes van zacht siliconen zijn er nu ook kapjes leverbaar van het biologisch afbreekbaar Biolene-materiaal (maïszetmeel). Womanizer staat hiermee niet meer alleen voor langdurig plezier maar dus ook voor duurzaamheid. Het Biolene hulpstuk is namelijk 100% biologisch afbreekbaar!

Siliconen worden bij blootstelling aan de lucht uiteindelijk harder. Merk je verschil en wil je graag weer een zachter kapje dan kun je deze eenvoudig vervangen. En nu dus ook voor een meer milieubewuste variant kiezen.

Alle opzetstukjes worden geleverd per 3 stuks in een doosje. De opzetstukken in de kleuren wit, rood en zwart zijn verkrijgbaar in maat S of M.

  • Size S: opening +/- 12 x 14 mm
  • Size M: opening +/- 19 x 22 mm
Het verschil in de 2 maten is niet alleen de opening maar ook de hoogte. Doordat de grotere kapjes meer ruimte in het kapje rondom de clitoris hebben, kun je daarmee de ervaring minder intens maken, mocht dit gewenst zijn.

De eco (roze) opzetstukjes zijn in maar liefst 3 maten verkrijgbaar: maat S, M en/of L.

Maat L is een nieuwe maat met een hele andere vormgeving die vel lijkt op de opzetstukjes van de oudere Womanizer-modellen zoals de Pro en Pro40. De opening is groter en rond en het opzetstukje is hoger. Omdat er veel vraag was naar de opzetmondjes van de oudere Womanizer-modellen is maat L aan het assortiment toegevoegd. Maar dus alleen verkrijgbaar in de duurzame eco variant.

Kies de maat en het materiaal dat bij je past.