• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tease & Please Yourgasm voor mannen (NL - FR)

€24,95
Deze verpakking past door de brievenbus
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

‘Tease & Please’ introduceert YOURGASM, het spannende spel voor seks met jezelf! Varieer, ontdek en gun jezelf ongekende hoogtepunten!

Seks met jezelf kan heerlijk zijn. Maar zelfs uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het ook nog eens heel gezond is! Het werkt erg ontspannend, geeft meer zelfvertrouwen, bezorgt je een goed humeur en je kunt er zelfs beter door gaan slapen.

YOURGASM voor mannen bevat een masturbatie-ei, glijmiddel én 50 kaarten vol zinderende uitdagingen. Elke man is dus verzekerd van verrassend genot tijdens deze bevrijdende ontdekkingsreis naar zichzelf en laat hem op een prikkelende manier kennismaken met de vele variaties die masturbatie biedt.

De spannende uitdagingen prikkelen op verschillende gebieden; gêne verbreken, verleiding, plezier, fantasie, het ontdekken van technieken, erogene en orgastische zones die jouw ‘gebruikelijke hoogtepunt’ volledig laten verbleken!

BEDRIJF DE LIEFDE, BEGIN MET JEZELF
Met YOURGASM ontdek je dus heel goed wat je allemaal lekker vindt. Als jij dat niet weet, hoe kan je partner het dan weten? Geef je seksleven een boost en laat je verrassen door jezelf of door je partner die je met de uitdagingen heerlijk kan verwennen. Het is YOURGASM!

YOURGASM is in twee uitvoeringen verkrijgbaar; één voor vrouwen en één voor mannen. Partners kunnen de uitdagingen natuurlijk ook uitwisselen…